Ο Καλύτερος Καρδιολόγος στην Αθήνα [Προσέγγιση]

Καρδιολόγος εξαρχεία

Ο Καλύτερος Καρδιολόγος στην Αθήνα

Με λένε ΙΛΧΑΜ ΚΑΦΦΑ ( ILHAM KAFFA ). Είμαι καρδιολόγος και έχω ιατρείο στο κέντρο Αθήνας

Η ειδικότητα καρδιολόγος έχει πολλούς βασικούς τομείς. Από ένα καρδιολογικό check-up μέχρι και αντιμετώπιση τελικού σταδίου καρδιακής ανεπάρκειας. Αυτό περιλαμβάνει πολλά καρδιολογικά νοσήματα τα οποία μπορεί να είναι σε διάφορα στάδια.

ο καλυτεροσ καρδιολογοσ στην αθηνα

Ποιος είναι ο Καλύτερος Καρδιολόγος στην Αθήνα

Ο καλός καρδιολόγος σίγουρα πρέπει να έχει γνώσεις πάνω σε διάφορα καρδιολογικά νοσήματα και όχι μόνο να ξέρει να τα αντιμετωπίζει, άλλα  να έχει και αρκετή εμπειρία.

ΠΡΩΤΑ από όλα όμως… πρέπει  ναι είναι ΆΝΘΡΩΠΟΣ!

Τι πρέπει να κάνει ο καλός καρδιολόγος

  • Να ξέρει να ακούει τους ασθενείς του προσεκτικά, να βρίσκει το πραγματικό πρόβλημα του κάθε ασθενή και να αφιερώνει αρκετό χρόνο σε κάθε επίσκεψη.
  • Η καθημερινότητα του κάθε ανθρώπου, το στρες, τα οικογενειακά προβλήματα, η κακή διατροφή, η οικονομικές δυσκολίες και πολλά άλλα, παίζουν μεγάλο ρόλο στη νόσηση.  Για παράδειγμα, οι ασθενείς με αρτηριακή υπέρταση χρειάζονται σε μεγάλο βαθμό καλή και λεπτομερή συζήτηση με καλό καρδιολόγο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει  πολύ στο να ρυθμισθεί η αρτηριακή πίεση χωρίς να χρειαστούν διάφορα φάρμακα. Αυτό το βλέπουμε καθημερινά!
  • Ο καλύτερος καρδιολόγος είναι αυτός που ξέρει να κάνει τον κάθε ασθενή “τον καλύτερο γιατρό του εαυτού του” !
  • Ο ασθενής δεν είναι “πελάτης” γιατί η υγεία δεν είναι προϊόν!
  • Οι άνθρωποι που έρχονται σε ένα καρδιολογικό ιατρείο δεν είναι όλοι “ασθενείς”, είναι άνθρωποι που χρειάζονται καλό καρδιολόγο για να τους βοηθήσει να “ξανά” βρουν το δρόμο για την καλή υγεία, να “ξανά” αισθανθούν ΚΑΛΑ.   Σίγουρα υπάρχουν και άνθρωποι που χρειάζονται άμεση φαρμακευτική αγωγή για αποφυγή καρδιολογικών επιπλοκών!

Εξατομικευμένη Φροντίδα

Οι καρδιολόγοι σήμερα χρησιμοποιούν την τεχνολογία με διάφορα εργαλεία και μηχανήματα για την καλή φροντίδα των ασθενών. Αλλά η “τέχνη” του καρδιολόγου, είναι να ξέρει να  φροντίζει τους ασθενείς, να ξέρει να συζητάει μαζί τους διάφορα προβλήματα “μη καρδιολογικά”, σεβόμενος τις προτιμήσεις, τις ελπίδες, τα όνειρα, τις φιλοδοξίες του κάθε ανθρώπου.

Συνδυάζοντας αυτά τα πράγματα μαζί, ο καθένας, σίγουρα θα μπορέσει να λάβει την καλύτερη δυνατή εξατομικευμένη φροντίδα.

Για τους καρδιολογικούς ασθενείς με χρόνια καρδιολογικά νοσήματα, υπάρχουν πολλές διαφορετικές παρεμβάσεις και πρέπει να δίνεται η ευκαιρία σε κάθε συγκεκριμένο ασθενή να έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα,  ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του.

Ο καλύτερος καρδιολόγος πρέπει να είναι πρόθυμος να προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους ασθενείς του, αλλά επίσης να είναι πρόθυμος να συνεργαστεί και με άλλες ειδικότητες.

Με υγεία πάνω από όλα!

Καρδιολόγος, Αθήνα

Table of Contents

Διατροφή για Χοληστερίνη: Μυστικά που Δεν Ξέρατε

Διατροφή για χοληστερίνη – Εισαγωγή: Αγκαλιάζοντας διατροφικές αλλαγές για την …

Ποιο Είναι το Καλύτερο Φάρμακο για την Χοληστερίνη

Εισαγωγή: Επιλέγοντας το σωστό φάρμακο για τη χοληστερόλη “Ποιο είναι …

Έχω Πίεση 15 με 10: Οδηγίες για Κατανόηση και Επιτυχή Διαχείριση της Υπέρταση

Εισαγωγή –  Έχω Πίεση 15 με 10 Αρτηριακή Πίεση: Αποκωδικοποίηση …

Η Ζωή Μετά το Ablation: Κλειδιά για Ανάρρωση & Ευεξία

Εισαγωγή στη ζωή μετά την κατάλυση της κολπικής μαρμαρυγής Η …

Send this to a friend