ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙ –  Dr ΙΛΧΑΜ ΚΑΦΦΑ

Η καρδιολόγος ΙΛΧΑΜ ΚΑΦΦΑ που λειτουργεί καρδιολογικό ιατρείο στην ΟΔΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ 3 ΤΚ 11742, πλησίον του σταθμού ΜΕΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗ και του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, προσφέρει  πλήρη καρδιολογική εξέταση και διαθέτει μεγάλη εμπειρία όσον αφορά την διάγνωση και αντιμετώπιση όλων των καρδιολογικών νοσημάτων. Η καρδιολόγος έχει εργαστεί σε μεγάλα νοσοκομεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. (Αναγνωρισμένη, με δικαίωμα λειτουργίας στην Ευρώπη, σχεδόν σε όλες τις χώρες τις Αφρικής και την Ουκρανία.

Καρδιολόγος ΚΟΥΚΑΚΙ ΙΛΧΑΜ ΚΑΦΦΑ

Η καρδιολόγος είναι Ελληνίδα με καταγωγή από Μαρόκο ( όπου εργαζόταν στο δημόσιο νοσοκομείο του IBN TOFAIL – ΜΑΡΑΚΕΣ), αποφοίτησε το 2000  από το διάσημο πανεπιστήμιο – Bogomolets National Medical University που εδρεύει στο ΚΙΕΒΟ, και το 2004 από το ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΤΙΜΗΣ STRAZHESKO National Scientific Center MD Strazhesko Institute of Cardiology

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΜΕΤΣΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΠΛΑΚΑ – ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Η καρδιολόγος ΙΛΧΑΜ ΚΑΦΦΑ κατά την σταδιοδρομία της, έχει συνεργασθεί με διάσημους καρδιολόγους και απέκτησε μεγάλη εμπειρία διαχειριζόμενη δυσκολές και πολλές φορές σπάνιες καρδιολογικές παθήσεις.

Η καρδιολόγος μιλάει άριστα 5 γλώσσες: ΑΡΑΒΙΚΑ -ΕΛΛΗΝΙΚΑ -ΓΑΛΛΙΚΑ- ΡΩΣΣΙΚΑ- ΑΓΓΛΙΚΑ, πράγμα που την φέρνει πολύ κοντά στους ασθενείς της, αφού καταλαβαίνει άμεσα τα συμπτώματα, το ατομικό ιστορικό και ιδιαίτερα το ιατρικό ιστορικό τους, που είναι το πιο σημαντικό για τη σωστή διάγνωση και θεραπεία. Είναι πολύ σημαντικό επίσης για την επικοινωνία και την πληροφόρηση του ασθενούς στην μητρική του γλώσσα.

Dr Ilham Kaffa

καρδιολογος κουκακι

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΦΦΑ

 

ΚΑΦΦΑ ΙΛΧΑΜ

Ειδικός Καρδιολόγος

кардиолог

أخصائية في أمراض القلب و الشرايين

Cardiologist

ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ 3

Τ.Κ. 11742
τηλ.:
2109210423
6980077904
https://kaffailham.gr/

www.ecardiologos.gr

https://kardiologosathina.business.site/